Ευτυχώς δεν επαληθεύονται τα καταστροφικά σενάρια, των πασοκικών ΜΜΕ, για τον τουρισμό ....

Κ. Μαρκόπουλος: «Δεν υπάρχει καταστροφικό σενάριο για τον τουρισμό»
Για την τουριστική κίνηση και την πολιτική της κυβέρνησης για τον τουρισμό συζήτησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης.
Συνεργασία με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστα Μαρκόπουλο, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, και συζήτησαν για την τουριστική κίνηση και την τουριστική πολιτική.
Ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε ότι «τα απαισιόδοξα σενάρια που υπήρχαν στην αρχή της χρονιάς δεν υπάρχουν πια. Στα μέτρα της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής κρίσης η κατάσταση ελέγχεται απόλυτα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και βεβαίως καθημερινά βρισκόμαστε στο μετερίζι του αγώνα, δοθέντος ότι ακόμα είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου τι ποσοστό δίνει για την πτώση του τουριστικού προϊόντος, ο κ Μαρκόπουλος είπε «όταν είναι κανείς στο ξεκίνημα της σεζόν δεν δίνει ποσοστά. Λέει μονάχα αυτό το οποίο υπάρχει: ότι δεν υπάρχει καταστροφικό σενάριο και ότι ο καθημερινός αγώνας είναι ουσιαστικός για να φτάσουμε μετά τη σεζόν να έχουμε τους αριθμούς για τους οποίους θα συζητήσουμε».
http://exastal.blogspot.com